Politica de confidențialitate

Această pagină are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea și procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet viladucu.ro.

Pentru a vedea regulamentul hotelier și termenii și condițiile apăsați aici.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Colectăm următoarele date:
 • date necesare pentru realizarea unei rezervări (nume, prenume, oraș, adresă, țară, număr de telefon, adresă email);
 • date necesare pentru procedura de check-in (serie și nr act de identitate / pașaport, data nașterii, adresă domiciliu, etc) conform legislației în vigoare;
 • datele necesare pentru efectuarea plății atunci când achitați prin card bancar (tip, număr, titular card, dată expirare, cod securitate), prin transfer bancar (cont bancar client, banca la care este deschis contul) sau număr și serie tichet/card de vacanță precum și CNP, dată de expirare, cod CVV, în cazul în care achitați cu tichete/carduri de vacanță;
 • codul de rezervare al cazării dumneavoastră;
 • datele colectate din cardurile de acces (ora check-in, ora check-out);
 • datele transmise de dvs. prin email, rețele sociale sau telefon;
 • datele necesare pentru angajare (nume, prenume, adresă, adresă email, telefon, cv, detalii despre educație și formare, calificări).
Colectarea datelor se face prin utilizarea:
 • formularului de contact dacă ne contactați dvs.;
 • formularului de rezervare online a unui camere dacă rezervați o cameră prin intermediul site-ului nostru;
 • formularului de cazare – fișa de anunțare a sosirii și plecării (check-in online; check-in recepție);
 • formularului de plată prin card bancar sau a acordului de debitare card de vacanță;
 • furnizarea/utilizarea unor servicii adiționale;
 • cardurilor de acces;
 • formularului de aplicare job;
 • prin email / telefon / rețele sociale (Facebook, Instagram, Google my Business, Whatsapp, Telegram) dacă ne contactați dvs. în acest mod;

Formularul de contact

Atunci când ne contactați prin formularul de contact, păstrăm formularele de contact trimise pentru o anumită perioadă de timp (maxim 24 luni) în scopul deservirii clienților, dar nu folosim informațiile transmise în ele în scopuri de marketing, și nici nu introducem adresa în campaniile de newsletter fără acordul dumneavoastă.

Formularul de rezervare

Atunci când realizați o rezervare prin formularul de rezevare, păstrăm datele trimise pentru o anumită perioadă de timp (maxim 48 luni) în scopul deservirii clienților și legislației în vigoare, dar nu folosim informațiile transmise în ele în scopuri de marketing, și nici nu introducem adresa în campaniile de newsletter fără acordul dumneavoastă.

Formularul de cazare online

Atunci când vă cazați la proprietatea noastră aveți posibilitatea de a realiza cazarea (check-in-ul) online. Colectăm următoarele date cu caracter personal – conform H.G. nr. 237/2001 (nume, prenume, seria și numărul actului de identitate, data nașterii, locul nașterii, adresa de domiciliu, cetățenia, adresa de email, număr de telefon, scopul călătoriei în România) atunci când folosiți serviciul de cazare online și când vă cazați în cadrul proprietății noastre.

Prin utilizarea formularului de plată

Datele cardurilor bancare sau a celor de vacanță (titular, cont, număr card, dată expirare, cod cvv) înregistrate cu ocazia realizării rezervărilor sau a serviciilor suplimentare vor fi folosite numai pentru scopul declarat și perioada de timp necesară pentru exercitarea drepturilor și îndeplinirea obligațiilor aferente. Toate detaliile de pe cartea de credit sunt criptate când sunt transmise către hotel. Detaliile cărților de credit sunt stocate de către hotel numai în scopul încasării și garantării rezervării.

Prin utilizarea formularului de debitare

Prin Email

Atunci când ne contactați prin email, păstrăm datele trimise pentru o anumită perioadă de timp (maxim 24 luni) în scopul deservirii clienților, dar nu folosim informațiile transmise în ele în scopuri de marketing, și nici nu introducem adresa în campaniile de newsletter fără acordul dumneavoastă.

Rezervare prin Pynbooking

Atunci când rezervați o cameră la Vila Ducu prin intermediul site-ului nostru, datele dvs. sunt partajate cu PynBooking, software de management și gestionare a rezervărilor online.

Rezervare prin Booking.com

Atunci când rezervați o cameră la Vila Ducu prin intermediul site-ului Booking.com, Vila Ducu primește toate informațiile pe care dumneavoastră personal le-ați completat pe pagina lor de internet, mai puțin adresa dumneavoastră privată de e-mail.

Rezervare prin Travelminit.ro

Atunci când rezervați o cameră la Vila Ducu prin intermediul site-ului travelminit.ro, Vila Ducu primește toate informațiile pe care dumneavoastră personal le-ați completat pe pagina lor de internet, mai puțin adresa dumneavoastră privată de e-mail.

Dacă sunteți potențial angajat

Colectăm informațiile din CV-ul trimis de dvs. precum și orice altă informație transmisă odată cu CV-ul (prin utilizarea formularului de pe pagina de Cariere, email sau telefonic) și/sau în cadrul interviurilor la care v-ați prezentat.

Dacă sunteți angajat sau alt tip de colaborator

Pentru a încheia contractul de muncă cu noi, vă solicităm conform legii următoarele date cu caracter personal (nume, prenume, domiciliu, data și locul nașterii, numărul și seria actului de identitate, acte de studii, cazier judiciar, cazier fiscal, CV-uri, adeverință medicală, etc.)

Supraveghere video

De asemenea, camerele de supraveghere pot capta sau înregistra imagini ale vizitatorilor în locurile publice (cum ar fi intrările în hotel sau în restaurante sau în recepție).

Prelucrarea datelor personale

Vila Ducu se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți (excepție ANAF, Poliție, organele statului, raportări obligatorii). Datele personale vor fi folosite doar cu scopul declarat: rezervare cameră de cazare, confirmare și facilitarea comunicării cu clienții. Datele personale introduse de către cumpărator (nume și prenume, adresa de email, nr. de telefon, detalii plată – contul bancar al clientului, banca la care este deschis contul – atunci când cumpărătorul optează pentru plată prin virament bancar, număr și serie tichet de vacanță) sunt folosite pentru a confirma și comunica informații legate de serviciul de rezervare. Datele aferente formularului de rezervare sunt reținute pentru o perioadă de 5 ani pentru prelucrări și raportări contabile, precum și ca arhivă a facturilor și a celorlalte documente de plată – bancare, tichete de vacanță.

Partajarea datelor

Pynbooking Dacă rezervați prin intermediul website-ului nostru, datele dvs. personale vor fi partajate cu PYNBOOKING NET SRL, cu adresa Str. Decebal, Nr. 12, București. Pentru mai multe detalii puteți citi Politica de confidențialitate Pynbooking.

Booking.com Dacă rezervați prin platforma Booking.com, datele dumneavoastră personale vor fi partajate cu Booking.com B.V., cu adresa la Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Olanda, companie ce operează website-ul booking.com. Pentru mai multe detalii puteți citi Politica de confidențialitate Booking.

Travelminit.ro Dacă rezervați prin platforma travelminit.ro, datele dumneavoastră personale vor fi partajate cu TRAVELMINIT INTERNATIONAL SRL, având sediul social la 400267 Cluj-Napoca, Str. Gării, Nr. 21, în Liberty Technology Park, corpul D, intrarea D1, biroul 1B, Jud. Cluj, Romania, CUI RO38869249; deținătorul domeniilor travelminit.ro, travelminit.com și travelminit.hu. Politica de confidențialitate Travelminit

Euplătesc Dacă rezervați și plătiți cu cardul online, datele dumneavoastră personale vor fi partajate cu EuroPayment Services SRL, cu adresa în Str. Ion Câmpineanu 11, Bl. Union, etaj 8, Sector 1, București, 010031, România, companie ce operează procesatorul de plăți Euplătesc. Informațiile despre cardul de credit sunt colectate de Euplătesc și sunt gestionate conform politicii de confidențialitate a companiei. Pentru mai multe detalii puteți citi Politica de confidențialitate Euplătesc.

Edenred. Dacă achitați contravaloarea sejurului dvs. la Vila Ducu cu Cardul Edenred Vacanță, datele dvs. sunt partajate cu emițătorul serviciului conform politicilor de confidențialitate. Pentru mai multe detalii puteți citi Politica de confidențialitate Edenred.

Up România. Dacă achitați contravaloarea sejurului dvs. la Vila Ducu cu Cardul Up România Vacanță  , datele dvs. sunt partajate cu emițătorul serviciului conform politicilor de confidențialitate. Pentru mai multe detalii puteți citi Politica de confidențialitate Up România.

Pluxee (fost Sodexo). Dacă achitați contravaloarea sejurului dvs. la Vila Ducu cu Carduri de vacanță Pluxee Turist, datele dvs. sunt partajate cu emițătorul serviciului conform politicilor de confidențialitate. Pentru mai multe detalii puteți citi Politica de confidențialitate Pluxee România și Politica solicitări GDPR.

Facebook. Toate funcțiile de socializare și serviciile Facebook și Instagram disponibile pe site-ul nostru sunt guvernate de Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal a Facebook. Pentru mai multe detalii puteți citi Politica de confidențialitate Facebook.

E-mail marketing. În urma rezervărilor pe care vizitatorii le fac pe site-ul nostru prin modulul de rezervări, dar și prin intermediul tuturor formularelor de pe site, Vila Ducu colectează adresele de email, însă le păstrează confidențialitatea, cu scopul de a vă trimite newslettere despre noutăți și oferte, oferind în același timp opțiunea de dezabonare prin intermediul fiecărui newsletter. Vă asigurăm că adresele de email folosite de dumneavoastră pe site nu vor fi înstrăinate către terțe părți.

Contabilitate

Furnizorul de servicii de mentenanță website și rețele sociale

Drepturile utilizatorului

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Vila Ducu își asumă obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile declarate, datele personale furnizate de utilizatorii website-ului. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteți trimite o cerere prin e-mail, la adresa  cazare@viladucu.ro.

Google Analytics

Acest website folosește serviciul Google Analytics, serviciu ce salvează informații despre utilizarea website-ului, numărul de pagini afișate, sursele din care vin vizitatorii website-ului și numărul de vizite, cu scopul de a îmbunătăți și de a oferi utilizatorului o experiență mai bună. Cookie-urile nu solicită informații cu caracter personal, și nu identifică personal un utilizator. Aici puteți citi mai multe despre politica de confidențialitate a serviciului Google Analytics.

Google Ads

Acest website folosește serviciul Google Ads, serviciu ce salvează informații despre utilizarea website-ului, numărul de pagini afișate, sursele din care vin vizitatorii website-ului și numărul de vizite, cu scopul de a îmbunătăți și de a oferi utilizatorului o experiență mai bună. Cookie-urile nu solicită informații cu caracter personal, și nu identifică personal un utilizator. Aici puteți citi mai multe despre politica de confidențialitate a serviciului Google Ads.

Cookie-uri

CookieTipDuratăDescriere
__cf_bmthird party30 minuteAcest cookie este setat de CloudFlare. Cookie-ul este utilizat pentru a sprijini gestionarea Cloudflare Bot Management.
__cfduidthird-party1 lunăCookie-ul este utilizat de serviciile CDN precum CloudFlare pentru a identifica clienții individuali din spatele unei adrese IP partajate și pentru a aplica setări de securitate pe bază de client. Nu corespunde niciunui ID de utilizator din aplicația web și nu stochează nicio informație de identificare personală.
_gapersistent2 aniFolosit pentru a distinge vizitatorii website-ului prin crearea de ID-uri, dar fără a putea identifica personal utilizatorul. Datele colectate pot conține tipul browser-ului folosit, cât timp ați petrecut pe webiste, daca ați mai vizitat website-ul anterior, etc. Necesar pentru scopuri de statistică a serviciului Google Analytics. Citește mai multe pe website-ul Google.
_gatpersistent1 minutNecesar pentru scopuri de statistică a serviciului Google Analytics. Citește mai multe pe website-ul Google.
_gidsession1 ziFolosit pentru a distinge modul în care vizitatorii noștri folosesc website-ul prin crearea unor Id-uri, dar fără a putea identifica personal utilizatorul. Necesar pentru scopuri de statistică a serviciului Google Analytics. Citește mai multe pe website-ul Google.
cookielawinfo-checkbox-necessary1 anAcest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-urile sunt utilizate pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Necesar”.
phpsessidFinalizare sesiuneFolosit pentru a înregistra temporar (sesiune) o variabilă legată de identitatea utilizatorului.
pll_language1 anAcest cookie este setat de pluginul Polylang pentru site-urile web WordPress. Cookie-ul stochează codul de limbă al ultimei pagini răsfoite.
vbotfp1 an
viewed_cookie_policypersistent1 anCookie privind notificarea de acceptare a politicii de cookie-uri ce apare în partea de jos a website-ului.

Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator în parte și anume pentru:

 • îmbunătățirea utilizării acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oricăror erori care apar în timpul vizitării/utilizării acesteia de către utilizatori;
 • furnizarea de statistici anonime cu privire la modul în care este utilizată această pagină de internet

Prin vizitarea paginii de internet pot fi plasate următoarele cookie-uri:

 • cookie de performanță a paginii web
 • cookie de analiză a utilizatorilor

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face această pagină de internet dificil de vizitat, atrăgând după sine limitări ale posibilităților de utilizare ale acesteia.
Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele cookie sau să fie acceptate cookie-uri de la o pagină de internet anume.
Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări pot fi accesate, ca regulă, în secțiunea „opțiuni” sau în meniul de „preferințe” al browserului tău.
Totuși, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va fi adaptată preferințelor și interesele dumneavoastră, evidențiate prin comportamentul de navigare.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare:

Legături către alte website-uri

Website-ul nostru conține legături către alte website-uri. Nu suntem răspunzători pentru conținutul și securitatea acestora.

Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza periodic prezenta Politică de confidențialitate.

Vizitând și utilizând website-ul viladucu.ro, sunteți de acord cu modul de prelucrare a datelor personale de către noi.