Cameră fără balcon Mamaia Sat

Cameră dublă deluxe fără balcon

Cameră cu suprafața de 18 mp fără balcon. Design-ul și mobilierul modern îți asigură confortul binemeritat după o zi de plajă. Camera este prevăzută cu pat dublu cu saltea ergonomică și perne antialergice. Alte dotări includ aer condiționat, minibar și TV LED. Baia este dotată cu duș, prosoape, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Cameră dublă deluxe cu balcon

Cameră cu suprafața de 18 mp și balcon generos. Design-ul și mobilierul modern îți asigură confortul binemeritat după o zi de plajă. Camera este prevăzută cu pat dublu cu saltea ergonomică și perne antialergice. Alte dotări includ aer condiționat, minibar și TV LED. Baia este dotată cu duș, prosoape, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Pe balcon găsești mobilier de relaxare și un suport de uscat prosoape.

Vila Ducu Vip room

Cameră dublă cu grădină

Cameră cu suprafața de 18 mp cu grădină generoasă. Design-ul și mobilierul modern îți asigură confortul binemeritat după o zi de plajă. Camera este prevăzută cu pat dublu cu saltea ergonomică și perne antialergice. Alte dotări includ aer condiționat, minibar și TV LED. Baia este dotată cu duș, prosoape, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.