Descoperă Vila Ducu

Vila Ducu este o vilă cu o arhitectură modernă situată în Mamaia-Sat, în apropiere de zona de nord a stațiunii Mamaia.

La Vila Ducu am căutat să obținem un echilibru între utilizarea eficientă a spațiului și confortul maxim. Proiectată pentru a răspunde nevoilor vacanțelor relaxante, Vila Ducu oferă o gamă largă de servicii, un confort de neuitat și facilități adaptate astfel încât toți clienții noștri să poată profita din plin de tot ce oferă natura. Arhitectura și designul interior se îmbină într-un mod armonios pentru a crea un mediu plăcut și primitor, de 4 stele. Vila Ducu este un hotel destinat exclusiv persoanelor adulte.

Dispusă pe 3 niveluri - parter, etaj 1 și 2, Vila Ducu vine în întâmpinarea oaspeților cu camere duble Deluxe cu și fără balcon și cu o cameră dublă cu grădină situată la parter. Cu suprafața de peste 18 mp, camerele sunt echipate la standarde de 4 stele și concepute pentru a oferi oaspeților liniște și relaxare.

Beneficiile confortului

Perne confortabile și accesorii alese cu atenție.
Un spațiu care te invită la relaxare și bună dispoziție.
Aceste lucruri pot fi doar detalii. Dar credem că fac toată diferența.

Oaspeții noștri apreciază
relaxarea deplină

Oaspeții noștri vor profita de zona liniștită în care se află vila, fiind în același timp la scurtă distanță de plaja din Mamaia-Sat, de principalele zone de relaxare și de Mamaia Nord.

Poți petrece timp de calitate în grădină și în spațiul comun de la parter.
Știm cât de importantă este răcorirea pe timpul verii. În spațiul comun al Vilei Ducu veți găsi o zonă cu facilități pentru apă, ceai și cafea pe tot parcursul zilei.

Facilități și dotări generale

Dotări Camere

REZERVĂ DIRECT

Rezervă-ți camera pe website-ul nostru!
Ai cel mai mic tarif garantat.

Certificări

ISO 9001:2015 – Sistem de management al calității – Facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată

SR EN ISO 18513:2009 – Standard pentru servicii turistice – Facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată