Te așteptăm cu drag la malul mării!

Măsurile luate pentru protecția dumneavoastră

Siguranța și confortul dumneavoastră sunt pe primul loc pentru că ne dorim tot ce este mai bun pentru oaspeții noștri. Facem tot ce este posibil pentru a vă asigura o vacanță în siguranță.

Începând cu 25.10.2021 pentru o perioadă de 30 de zile, accesul în proprietate se face conform Hotărârii nr. 91/22.10.2021 art. 4. (1) și este permis doar persoanelor vaccinate sau trecute prin boală și care se află în  perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu  virusul SARS-CoV-2. 

Personalul nostru este instruit pentru aplicarea tuturor măsurilor de singuranță privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

Vom ține cont de toate reglementările și ordonanțele viitoare din domeniul turismului.

Măsuri implementate

Tuturor persoanelor care vor intra în incita Vilei Ducu, în măsura în care își dau acordul, li se măsoară temperatura corporală. Măsurarea temperaturii se va face prin intermediul unui termometru non-contact. Potrivit legii, nu este permis accesul persoanelor a căror temperatură corporală, măsurată la intrarea în incintă, depășește 37,3 grade Celsius.

La intrare în recepție găsiți substanțe dezinfectante. Folosim substanțe dezinfectante avizate de autoritățile competente. Dezinfectăm și curățăm de mai multe ori pe zi suprafețele atinse în mod frecvent.

Am amplasat coșuri de gunoi semnalizate corespunzător pentru aruncarea echipamentelor de protecție (măști, mănuși, etc).

Vă rugăm să respectați distanțarea socială față de ceilalți clienți ai hotelului.

Conform Hotărârii nr. 32 /27.05.2021, art. 12,  gradul de ocupare a structurilor de primire turistice cu funcțiuni de cazare turistică este limitat la cel mult 85%.

Cameră

Toate suprafețele din camere se curăță, se șterg și se dezinfectează cu produse profesionale antibacteriene avizate de Ministerul Sănătății. Lavetele și cârpele de curățenie se schimbă după fiecare cameră curățată. Cameristele vor respecta toate procedurile interne de curățare.

Am limitat serviciul de curățenie a camerei pe timpul sejurului. În camerele ocupate camerista va intra doar pentru eliminarea gunoiului zilnic, în lipsa oaspetelui.

Nu se schimbă lenjeria și prosoapele pe perioada sejurului. În situații speciale, dacă oaspetele solicită schimbarea lenjeriei și prosoapelor în timpul sejurului, camerista efectuează aceste activități când clientul nu este în cameră, fără a atinge obiectele oaspetelui sau alte suprafețe din cameră.

Prin spălare și uscare la temperaturi ridicate, apoi călcare asigurăm dezinfectarea lenjeriei, a prosoapelor și a halatelor din camere. Folosim detergenți și dezinfectanți profesionali, avizați de Ministerul Sănătății.

Am eliminat din camere toate materialele informative și publicitare (mape, meniuri, pixuri, etc) și le-am făcut disponibile online pe site-ul hotelului.

Din motive de siguranță, pentru a evita contaminarea, am scos facilitățile pentru ceai și cafea din camere.

Vă recomandăm să rămâneți în cameră și să anunțați recepția în cazul în care nu vă simțiți bine.

Check-in online

Puteți realiza check-in ul online cu 1 zi înainte de cazare, de oriunde ați fi, cu ajutorul unui dispozitiv conectat la internet (telefon, tabletă, laptop).

Vă rugăm să respectați marcajele și indicațiile referitoare la normele de prevenție, pe care le găsiți afișate în spațiile din hotel.

Check-in la recepție

Suprafețele și echipamentele (tastatură, telefon, dispozitive de plată / înregistrare, cartele) sunt dezinfectate după fiecare folosire.

Puteți opta pentru a face toate procedurile de decont în momentul check-in-ului pentru a face procedura de check-out mai simplă și rapidă.

Check-out

La procedura de check-out rugăm oaspeții să lase cardurile de acces în zona special destinată din recepție.

Angajați

Angajații noștri au urmat cursul de „Măsuri suplimentare în starea de alertă coroborate cu Hotărârea 24/2020 și legea 55/2020″.

Starea de sănătatea a angajaților este monitorizată zilnic. Conform normelor de siguranță și prevenire luăm temperatura tuturor angajaților la începutul programului.

Datele personale colectate și/sau procesate 
În conformitate cu legislația în vigoare, prin Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 și Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016, în urma instituirii măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu coronavirus (COVID-19), precum și a recomandărilor venite din partea Ministerului Sănătății și Ministerului Muncii și Protecției Sociale, a dispozițiilor Hotărârii nr. 6/2020 privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului
Coronavirus, a dispozițiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, a dispozițiilor O.U.G. nr. 70/2020,
vă solicităm acordul pentru colectarea și procesarea următoarelor date cu caracter personal:

  • Nume și prenume
  • Temperatura corpului

Durata păstrării datelor în bazele de date:
Datele cu caracter personal mai sus menționate vor fi utilizate numai în scopurile menționate și vor fi menținute în baza de date a Vilei Ducu până cand autoritățile române vor decide încheierea pandemei generată de Coronavirusul sindromului respirator acut sever 2 (abreviat SARS-CoV-2), numit oficial astfel de către OMS generator al bolii COVID 19, apoi vor fi distruse.

Transferul de date către terți
Pentru îndeplinirea contractelor și întocmirea de oferte financiare suntem nevoiți să transmitem informațiile dvs. către următorii colaboratori, care ne asigură de confidențialitatea datelor furnizate.

  • Instituții ale Statului Român

Pentru a citi întreaga noastră Politică de confidențialitate vă rugăm să accesați pagina.